Panker: V zadnem pripade nedelej servis u nich, jen kdyby to bylo zdarma a ja bych to tam ani tak nedal. Podivej se na jeden z poslednich prispevku od nicku JIRW . Ubyvala mu voda a skutr varil , tak mu rekli, ze moc jezdi
Takhle se problemy neresi a skutry neopravuji. Co je mu platne , ze si ho vyzvedli u neho doma , ldyz neumi skutr opravit a nebo nechteji. Nechal si to nakonec opravit jinde a bylo to pouze spatne gufero . Nicmene vodu v oleji nemel, prolinalo to jinde. Taky najeto 14.000 km a podle me to ma minimalne o 30 vic. Tech skutru s takovymi km je tady uz vic, takze si myslim, ze nejsou stocene v zemi puvodu !!!! Jeste k tomu servisu, o par postu vys muj prispevek o svicce , kterou jsem ze skutru vytahl po 4000 km. Nechal jsem si u nich udelat vymenu vsech naplni a fitru , mimo jine placenou a pak jsem to musel dat jinam, v prevodovce skoro 0,5 litru zeleneho husteho hnusu , az to za jizdy strikalo prepadem ven, hadicka samozrejme chybela ( patri tam myslim 0,21 litru). Brzdove kapaliny, ktere mely byt vymenene , tak ji v jednom okruhu menili v jinem servisu podruhe, protoze pry byla divna a dalsi malickosti, ktere proste naserou. Tam kde jsem to mel podruhe, tak jim zatim verim, za 6 let co tam jezdim, bez problemu.
Tohle nespravi ani ochota pana majitele pred prodejem, me zajima i to co nasleduje po prodeji i kdyz je to preprodej, bazar atd. a navic, za placeny servis chci odpovidajici kvalitu umernou cene servisu. Ted se chystam udelat kontrolu obou fitru, i kdyz ty puvodni mi vratili, jenze jim uz proste neverim a to jsem chtel na servis jezdit k nim. Ze stejneho duvodu budu zitra preventivne menit predcasne i olej v motoru.
Skutr jsem kupoval pred 4 mesici a do ted jsem drzel hubu, takze me nemuze nikdo obvinovat ze zaujatosti, ale kdyz to tady tak ctu, proc si nechat moji zkusenost pro sebe ...
edit: mimochodem nasel jsem si na internetu telefon na puvodniho majitele ve Francii a az sezenu nekoho, kdo umi francouzsky, tak mu zavolame a hned bude jasne jak je to s temi km