od awe_cz » 08 dub 2014, 12:01
Co se Vyskova tyce, ja bych jim nemel za zly, ze jenom preprodavaji veci, v tim problem nemam.
Stve mne ale, ze odflaknou servis. Takze minimalne servis jinde, ruku do ohne dam za (Prazsky) Scootland, napriklad, ale vetsinu zvladne clovek sam i venku na chodniku - nicmene chapu, ze ne kazdemu se do toho chce. A hlavne ne kazdy vi, kde je problem.
Jinak doporucuju velice precizne prohlednout cely stroj, chybela mi spousta sroubu co drzi plasty, ty tak uplne nesedi, zrejme po lehke oprave, neoriginalni baterka a chybejici drzak na ni. Zlomeny zamek u prihradky (v Yamaze stoji litr). Ulamane packy drzici plexi, po par km se vyklepalo. Chybela taky originalni sada naradi. Zadni desticky sjete na kov. Vetsina nebyla na prvni pohled zrejma. Dalsi problem byly puvodni pneu - po sedmi letech uz je velkej problem sundat zadni kolo, pokud jsou pneu puvodni (loziska prireznou na osu) - motorkarskej pneuservis to nedal, ja jsem napul cesty po vyrobe specialniho nastroje.
Ve Scootlandu mi ty plasty opravili, vyresili pripevneni plexi, doplnili sroubky. Taky mi odstranili poskakovani pri nizke rychlosti, tri voditka remenu za par korun. A vymenili mi hnede blato za nemrznouci kapalinu, zrejme kvuli tomu blatu mi v -7 zamrzl termostat a diky tomu jsem to malem uvaril.