webbot píše:To patass: tipuji na vymekle pruziny ve spojce - sepnou se prilis brzo > rozjezd je "vlazny" > varec si s tim neumi poradit > a pak to skoci(kopne) a jede normalne. Alespon ja jsem mel takovy problem - resil jsem to tu - viz viewtopic.php?p=216351#p216351
zbyna122 píše:Tak je to Italie,najeto viz.tach 22000...svicka krasne seda a zere a zere .Olej je tam castrol4t tusim 10w40tak nevim kde soudruzi udelali chybu...Co tak treba jiny olej:-)co vy na to=-O
webbot píše:To: awe_cz - to je v pohode - v ramci zlepseni ekologie je odvetrani klikove skrine svedene hadickou do vzduchoveho filtru - asi se ma ten bordel (olej) spalit, ale kdyz je ho vice tak se to stava. Proto mas i na filtru vzadu ty hadicky se spuntem - je to jednak na srazenou vlhkost a taky ta tento bordel. Jednou za cas odspuntovat a nechat vykapat. Hadicky jsou pruhledne takze ten bordel vidis.
EDIT: - kolik mas najeto od vymeny filtru? - skutr si kupoval na podzim ne? - on ten bordel se tam nahromadi az za delsi cas. Nebo ti menili filtr tak jak mi - podobne jak olej - ani se na to nepodivali.
amaize píše:awe nevím sice co myslíš těma výškovákáma,ale nevím zda tu je někdo kdo by mohl potvrdit,že řekli že tam něco dělali a nebylo tomu tak,oni s tím totiž nedělají nic a taky to řeknou,pokud je ovšem přímo kupec nepožádá o jakousi tu kontrolu se servise,oni totiž mají normálně i servis né jen prodej ojetin
amaize píše:a zeptal bych se jinak,jak jste si ty skůtry kontrolovali vy sami,nijak a proč dyť to není lokomotiva a nebo nikdo nemáte kámoše co aspoň trochu něco ví,jinak my třeba děláme ,pro některé ty stupidní srazy a vyjížďky , no a tam pokecáme co a jak, a věřím,že jak přijedem domů pak né jeden s nás se na to tak nějak koukne a seduje to, co říkal někdo z nás, na té své "mašině" a myslím , že všude po republice se skupinky najdou, tak zas tak velký problém to není
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 8 návštevníků