Hanssen . kdybys už u nich byl tak bys nenapsal ten první příspěvěk , polovina z něj není ani pravidlem ani pravdou
to Alii77 opravím tě nevozí jen francii , ale taky německo , vím o dalších dvou satelisech a x-maxu z německa + pár kusech když jsem tam byl a strojky jak říkáš žádné omláceniny a nájezdy mezi 1300 až 30 tisíc a dle toho taky ceny a neřekl bych že přestřelené
jinak k těm cenám - spoustu nově příchozích se zde zaměřuje na cenu skůtru , ale absolutně nebere v úvahu nějaký ten servis a svou výbavu , ta se řeší pak , ale měla by se řešit tak nějak průběžně ,
a kontrola skůtru - kdo to prostě neprojde i když mi to bylo posáno co vše se s tím už dělalo - tak je proti sobě a pak se může docela divit
jinak přímo k nim : žádní ojebaváci fajn kluci a vše bez problémů , a to jsem u nich docela pobyl a z mou náturou je i možná dost stresoval , však sem vybíral skůtr ,
no řešit tady kontroly a servisy nebudu , příklad auta v bazaru - bylo supr předprodejně servisováno a stočeno 120 tisíc km - děkuji nechci , už se tu několikrát o nich psalo a je to zbytečné rozepisovat , jde to najít , a né že já jsem spokojen , jsem ,, ale zeptejte se kluků se kterýma jezdím co mám vlastně zač a to jsme spolu letos najeli nějakých 7 tisíc km