tak vítej mezi Yamahama , no vidíš nakonec to Vyškováci rozstřihli - myslím tvé vybírání , přeju semé suché a "prázdné" cesty
no a k tvým dotazům - skutečně jsi tu vše nečetl
ad 1: v tomto bodě ti moc neporadím , nezazimovávám - zazimování by se týkalo dvou a více měsíců ale to se u mne nestalo , zatím , proto mám benál v nádrži tak jak mám a aditiva neleju žádné , tankuju Shell a OMV Eurooil, někdy i jinde , ale sporadicky
ad 2: stáhni si z motorkářů manuály od X-Maxe 125 jsou tam 4 , jeden je český , je to tam napsáno a budeš foukat podle toho jak ti to bude vyhovovat , jinak by to mělo být do 90 kg p 1,9 z 2,2 a na d 90 kg 2,1 a 2,5 , ale já třeba foukám při mých 120 se vším všudy P/Z 2,3 a 2,5 při brždění se mi to při tlaku 2,1 jevilo jako kdyby mi to plavalo - asi měkké
ad 3: tak tuším kde by se dala koupit celá paleta , jeden kus mi nechtěli dodat , jinak jak jsem psal nečetl jsi tu vše ,podívej se taky do topicu Yamaha X-MAX 250 tyto stroje jsou podobné skoro ve všem mimo motorů a tak jsem umístil svůj nápad na
úpravu pl.tlumiče a pak mám ještě fota na rajčeti , viz www v profilu
ad 4:STK je na dva roky pokud netrefíš na vola a dán ti to na 1 rok
ad 5: v manuál se dovíš co a jak , ale zase je už to tu napsáno , stále se opakujem , máš ročník 2008 takže už u tvého nájezdu je to při najetí 6000 km - doufám že máš ten samý model co já
to by asi ode mne a za mne bylo vše