to Kotengu,
omlouvám se, ale nemohu s Tebou souhlasit, i mě je přes 50 a jsem prapůvodně z vesnice, moji prarodiče tam žili a také jsem jezdil jako náctiletý na taťky Jawě modelu podobném Stadionu. V patnácti jsem si udělal řidičák, zkoušky jsem dělal asi 14 dnů před dovršením 15-ti a v naší garáži už stála moje nová Jawa 23 Mustang, ale pokud bych vyjel na silnici než jsem dostal do ruky ŘP, tak bych dojezdil, můj otec by mi prostě Mustanga prodal a já bych měl velký kulový hxyxo !
Mezi 15-ti a 19-ti jsem občas mohl jezdit na dědově Jawě 250 anebo otcově Jawě 350, ale pouze po lesních a polních cestách, měl jsem také předělanou ČZ 150 péráka na "krosku", silnici jsem maximálně jen kolmo přejel z pole do lesa atd. V necelých 19-ti jsem si udělal ŘP A a od té doby jsem mohl jezdit bez omezení, ale možná jsem "divný".
Vlastnictví "něčeho" neznamená, že to někdo může používat bez náležitého oprávnění.
Udělám vše proto aby můj malý syn byl "divný" po mně, protože bych nerad kdyby si půjčil mou zbraň, když už jí máme doma a vyrazil si zastřílet do ulic.
Adacarp byl velmi slušný a trpělivý.
Nesouhlasím s Tebou, přesto Ti přeji dobrý prodej stávajícího skútru a šťastnou ruku při výběru dalšího silnějšího.
Pěkný den všem.