Druhý bych ti klidně prodal, ale mám jen jeden klíč. Pokud máš opravdu zájem, můžu zkusit nechat udělat kopii. Kdyžtak napiš do SZ.
odesláno pomocí Tapatalk
Woody88 píše:Ahoj,po poslední jízdě jsem si všiml že mi zřejmě z krytu vzduchového filtru kape olej,viz obrázek.Zkoušel jsem hledat příčinu a dohledal jsem že by to mohly být ty dvě hadičky co vedou z krytu,mohou být prý zacpané a pak to kape z krytu,je tomu tak?Díky za rady.
TUNER píše:Jaké napětí je na baterce v klidu a na kolik klesne při startování ?
piškot píše:.. asi po2000 začalo při rozjezdu jako poškubávat,ale hlavně když jedu déle pod plynem a uberu plyn,tak to hvízdá ..
josuk píše:piškot píše:.. asi po2000 začalo při rozjezdu jako poškubávat,ale hlavně když jedu déle pod plynem a uberu plyn,tak to hvízdá ..
nemám teda manuál na 125, ale mazali jste válečky? dřív tam byla vazelína Shel BT 3 grease, pak tam dávali https://www.yamahapartsandaccessories.com/product/details/polyurea-grease?b=Search&d=31&dealernumber=(je odolná vysokým teplotám). Zkoušel jsem to nasucho, ale nebylo to ono, cca po 500 km jsem variátor namazal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků