piškot píše:jo vůbec prý mě neviděla,pršelo,auto zafuněný,ale jsem rád,že to takhle dopadlo.mohl jsem ležet v nemocnici zpřeráženej.já to viděl a radši jsem maxe položil.čekám na likvidátora a uvidím.sere mě to.
To mi pripomína moju búračku ale s autom s pred 5 rokov,keď som išiel zo služobným VW Golf s kopca a tetka ktorá zátvárala elektricky garáž na dialku a v zapetí začala cúvať do môjho jazdného pruhu do mňa nacúvala zo svojou Toyotou Corolou,bola to rana a odrazila ma do múriku.Keď som vystúpil tak pardón ja som vás nevydela a keď jej vravím že som trúbil a že ma ani nepočula lebo mala rádio nahlas.Jej auto malo malý škrábanec na nárazníku a a ja rozbitú lavú stranu od jej nárazu a pravú od múrika.Likvidátor zhodnotil že oprava by nebola rentabilná tak auto išlo na odpis,škoda presiahla 6tis euro.Tetke zobrali vodičák a vyplakala sa v policajnom aute.
Keď tak pozerám pri nejakých haváriach skoro vždy je tam jedna žena a velakrát aj dve.Zlaté časi keď ženy sedeli doma,varili a starali sa o deti.Dnes to rajtuje po shopingoch na suv-čkach vypaluje zobáky a na smartfónoch facebookuje a to všetko niekedy aj naraz za jazdy.