tak jsem vám ho nafotil krasavce.
-- 04 úno 2015, 14:35 --
to nevím jak to dělá s km,ale jde o pravidelný servis a zacházení.stáčení je na nic.já jsem to s ním řešil a jestli je to stočený tak si myslím že ne o moc.vypadá fakt dobře,sem tam škrábaneček,uvidím co řekne servisman.v pátek mu to dávám.každopádně se mě líbí a i kdybych do něj vrazil jěště desítku,aby bylo vše ok taak budu spokojen.je to jako u aut,kdo do toho sedne a jezdí a věří může a nemusí narazit.když chceš opici,musí být na banány.počítal jsem s investicí do servisu.věř 2014 s 8000 se serviskou za sedmdesat nebo víc.fakt je to hodně o tom kdo se jak o to stará.uvažoval jsem o novým,ale potřebuju dodělat fasádu a barák takže jsem si připravil šede a bylo.letos nepojedu ani k moři možná,to jedině mamka,že by vytáhla ze strožoku?mám z maxíka radost,je to jiný level.měl jsem čínu maxona a i když nemůžu říct,že by mě to zlobilo,byla to funglovka,prostě to nejelo/6.3kw.najel jsem na to za 1,5 roku asi 8000 s kamarádem z vesnice,má hondu pantheon125 a byl jsem jak namalovanej.proto jsem od léta pokukoval co asi tak a při jedné vyjíždce na orlickou přehradu jsem uviděl maxíka a bylo rozhodnuto.tak to je moje story.chlapci a doufám kamárádi zdarec a hrozně vám všem fandím jak si tady pomáháte.třeba budu chtít s něčím poradit,tak předem dík
-- 04 úno 2015, 19:37 --
hned prosbička,dá se někde sehnat sada žárovek i s pojistkama přímo na maxíka do povinné výbavy?co tam máte jestli ne?a co oblečení,v čem jezdíte?dík