od sigi » 24 kvě 2013, 00:35
Tak Gejša je v garaži.....opravdu tehle skutr mi přirostl k srdci a těžko jen těžko se ho budu zbavovat,taky netlačím na pilu....možna to taky dopadne tak,že ho nechám brachovi....ještě uvidím,.....a jinak děkuji....za přani...zkouška byla těžká...přetěžká....uf ještě že to všechno mám za sebou....
2.6. edit:
Tak jsem se včera rozloučil s moji milovanou "Gejšou" Yamahou XCity 125 a řeknu vám,ale co bych vám říkal,možná každý z vás zažil ten pocit smutku,když se loučíte s něčím co jste měli rádi.Z garaže na mě vykukoval bělouš a jako by říkal neboj,ja ti vše vynahradím....tehle skutr bykl opravdu super.Nenechal mě nikdy někde stát,bez poruchy jezdil a jen jezdil a já s ním zažil mnoho výletů,vždy za necelé 3 měsíce jen tady u nás jsem najel 5600km.
No tento kupec ji ale chtěl....na každou mou otazku odpovídal ja ji beru....připadal jsem si jak blazen ja mu ji rozmlouval a on porád že ji bere.Tak se novou majitelkou stakla jeho manželka a 19 letý syn a moje Gejša putovala do Litoměřic.Tak ji tam možná potkáte.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 08 srp 2013, 10:18, celkově upraveno 3
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou