od sigi » 28 bře 2013, 01:13
Ahoj promin že pišu tak pozdě,ale vubec jsem si nevšiml,že jsem někdo psal.Tak co se týká XCity....prostě ty velká kola nemají konkurenci....vlítnul jsem kolikrát do diry a v pohodě jsem to ustál....takže pro mě je to super skutr.Kluci mají pcx to je vedle xcity opravdu malej skutr....Musel by ses na tom projet,ono to takhle vypadá že to chválím jen proto,že to mám já,ale vubec ne,mužu si zítra koupit něco jiného,ale má to velmi pohodlne sedlo,ještě by to mohlo mít opěrky na nohy jako to mají maxici...i když i tohle se dá brat jako maxiskutr...aspon jsem to někde četl....Co mi tam třeba chybí je prostor,jako pod sedlo normál helmu nedáš,to se třeba nedá s burgmanem srovnavat,ale zase ochrana před větrem a deštěm je tady lepší...každy má svoje...
Takže jízda super,dělám na tom normál výlety okolo 200km a v pohodě....má to skoro 11Kw takže se to rozjede až na 120km/h se spotřebou je to taky dobrý,tak zatím nevidím nějaké zavady.....možná to přijde.... ale zatím nevim...ja jsem maximalně spokojen....