hkubes píše:dcx - předně, co se týká sedačky, tak to nepoznáš, dokud na tom delší dobu nejedeš. Navíc je rozdíl když na tom sedí někdo kdo má do 80kg a nebo 110kg. Rukojeti na první pohmat to jde, ale pak poznáš opět když jedeš déle že jsou moc měkké. A co se týká prostoru pro helmu ,tak to jsem nevyzkoušel , to je pravda asi mě nenapadlo ,že když to je vyobrazené na prospektech tak helma je asi pro Japonce či co. Tím nechci nikoho urazit. Mám JET L a nedostanu jí tam ani tak ani tak ani ty další dvě co jsem zkoušel. Takže bych asi musel koupit nějakou úplně obyčejnou, aby se tam vešla. Bod pro toho kdo jí tam dá. Klidně nafotím. Jinak jak jsem psal, jízda zatím pomalá, zvykám si . A ještě dotaz , pokud ho zajíždím dá se na tom už jezdit i ve dvou, nebo nejprve něco najet sám.
Ještě k přilbě- tu co teď mám, tak jak jsem psal je velikost L, stará je velikosti M, brácha má XL .Takže možná S se tam vejde kdo ví.
jendajenda píše:A v kopcích ti to jak jede? Neporovnaval jsi to třeba s PCX nebo SH?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků