Dneska dorazila ta obr příšera...81 cm plexi od Kappa (Givi je to samé). Líbilo se mi na tom pár věcí. Rozměr - je to asi nejvyšší plexi na Nmaxe (za to může Badarala a jeho deflektor
). Cena - i s dopravou a dobírkou 2048 Kč. Montáž - žádné rozšiřování otvorů, nevratné změny...
Asi moc nemá smysl se rozepisovat o montáži, práce na 10 minut. Když jsem zjistil, že v práci mám veškeré potřebné nářadí (tuším imbus 5 a 6 mm, křížový šroubovák a klíč), neodolal jsem. Prostě povolíte 6 šroubů (4 šrouby origo štítku, 2 šrouby na palubce), místo nich našroubujete ty z plexi. Ani jsem si u toho nestihl spálit krčisko
Plexi bez problému dovolí plný rejd, toho jsem se bál. Mám 181 cm a mimo plexi se dívám až cca 5m před skůtr, jinak skrz plexi. Neva, kdo taky sbírá na skůtru houby, žejo.
Jízda - tichoučko, bezvětří, jen občas turbulence z bočního větru. Jel jsem "na itala" jen v tričku asi 2 km, rychlost do 70 kmh, dá se jet i s vyklopenou helmou. Na ruce začíná jít vítr až zhruba od loktů. Zkoušel jsem vítr holou rukou, v 50kmh jde na vrcholek helmy, proto je takový klid.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.