od VlČek » 07 led 2016, 07:42
Nevím zda dotaz na spotřebu byl na mě, ale moje krátká zkušenost je cca 3,5l/100km, protože počítač ukazoval cca 28km/l, jak je to přesné nevím a stejný POCIT vyšší spotřeby jsem měl při tankování, ale byli jsme na dovolené, takže jsem si opravdu knihu jízd nevedl a byli jsme plně naložení cca 165 kg, já, žena a syn. Žádný test jsem nečetl a píšu jen svou několika denní zkušenost, kterou porovnávám se zkušenostmi bývalého vlastníka PCX. Pokud mám napsat 3 plusy Nmaxu proti PCX, tak jsou to brzdy, asi lepší posez vč. využitelné změny polohy nohou a pocit jistoty při přejíždění podélných čar a spár. PCX se jakoby zachvělo pod prdelí, ale nejspíše za to může ta zadní galuska u PCX. Pouze moje pocity, na PCX jsem seděl naposledy před cca 18m a Nmaxu jen týden, takže asi tak. ...
Začal jsem s tátovou Jawetou - podivný Stadion, Jawa 23 Mustang, Jawa 350, Suzuki Bandit 600 (ojetý), Yamaha XJR 1300, Honda SH150 je už pryč, PCX 125 se ani neohřálo a šlo, a nyní drandím Yamaha Tracer 900 GT a vysněný T-max 530 snad bude další...