Tak dva měsíce sleduji fora, Facebook a jiné stránky ohledně skůtrů. Nadchnul jsem se pro relaxační ježdění na skůtru, přestože jsem na něm nikdy neseděl. Jezdím jen autem a před nemocí hodně na kole (jsem již 8 měsíců v marodním (slinivka je prevít) a nevím kdy budu uschopněn, ale snad do konce roku). Díky kolu projíždím místa kam se autem nikdy nevydám a nyní mě láká i takto relaxačně jezdit na skůtru a občas do práce. Takže 80-90% okresky. Na jaře bych si chtěl pořídit skůtr. Nejraději nový a ne Čínu. Bohužel můj největší problém je má výška
194cm, ŘO sk.B, limit
75000kč na skůtr a 10000 na oblečení. Dělám si seznam skůtrů dle diskuzí a doporučení a videí na Youtube a většinu jsou doporučované maxiskůtry( ikdyž i u nich v některých videích mluví o ne příliš místa na nohy), ale jejich problém je v tom, že jsou od 105 do 130tisíc a to dát nemůžu. Bazarový se mi moc nechce kupovat. Možná kupovaný v ČR, ale dal bych přednost novému. Nejde mi o to abych měl mega prostor na nohy, ale abych se tam prostě vešel a neměl kolena mimo skůtr.
Uvažuji o vycházky někam v okolí zajet a prakticky si zkusit nasednout na nějaké skůtry(jsem z Mostu), ale Yamaha je jedna v Chomutově, další v Litoměřicích a pak až K.Vary, Takže za 4 hodiny se toho moc nedá stihnout. Chci se sednout na Kymko People S, Honda PCX i na
Yamaha N-Max. Chtěl bych vědět jestli jsou zde nějací majitélé
N-Maxe od těch 192cm výše a případně ukázat nějaké foto s posezu i s nějakou krátkou poznámkou o posezu. Omlouvám se za rozepisování.