Po „mnoha letech“ zase Ahóój!! Příznám, že trošku mě nakopl svoji kritikou Radek SL, ale na druhou stranu, já se neměl podělit ani o co, jelikož jsem proti vám žabař. Mám najeto cca 1200 km a jezdím zejména do práce a na chatu. Na nějaké dlouhé výlety nemám ani pomyšlení, a vlastně ani tak moc kvůli dalším aktivitám čas. Navíc po čtyřech hodinách řízení auta se už fakt nudím a neudržím pozornost, na motorce to mám cca po dvou hodinách. Takže fakt zejména jako přibližovalo, které je ale BOMBASUPER! Je pravda, že když jedu po pěkný silnici na devadesátce stovkou, kamiony mě předjíždějí, ale do města – nedostižný!!! Super manipulace, super rozjezd na křižovatkách, tam dávám i 100 metrů, super jízda do kopce, fakt i dobrý světlo!! Spotřeba mně na najetých 1000 km vyšla na 3,45 l na sto. Na to, že mám 110 kg, dobrý!! A to kluka nijak nešetřím a je to více po kopcích než po rovinkách. Nejsem kutil jako třeba Crhy a tak jsem se do zamlžování „palubky“ nemontoval, ale zkušenost mi říká tohle. Teď v létě ani jednou zamlženo, pouze na jaře a na podzim, kdy je fakt asi rozdíl v teplotě hlavy a okolního vzduchu. Na tachometr vidím, na blinkry taky, a že na podzím a z jara supernevidím hodiny nebo denní kilometrovník, neřeším. Co se týče palivoměru, tak s tím zrovna trošku zápasím. Benzín beru taky tak nějak po ujetí 210 km a nádrž plním až po okraj plnícího hrdla, tzv. po sedlo.
Teď jsem tam dal necelých sedm a půl litru, ukazatel byl v půlce Ečka, ale žárovička se stejně ještě nerozvítila. Nu uvidíme kolik vydrží. Tak to je tak nějak pro dnešek všechno a slibuji, že se polepším!