[quote=StHepa]Sdilim s tebou nazor, ze je to super stroj... Tohle je asi jedina vec, ktera me na tom trapi.. Zacnu vymenou ty svicky a uvidim dal. Problem je, ze denne s nim nejezdim, stoji mi v garazi a ceka, az si panicek udela papiry :rolleyes: Nebo se mylim, ze se ridicakem B nemuzu ridit 125 ale jen maly moped? :stare:[/quote]
Bcko nestaci ... chce to min. A a min 125. Doufam, ze se nepletu. Jeste bych se zeptal jaky mas rok vyroby... ja mel vzdy starsi model s karburatorem a tam tenhle problem po delsim stani byl. Obecne tenhle problem je vzdy pokud je karburator. Novy Burgman je strikacka. Jinak pred startem po delsim stani bych doporucil otocit nekolikrat klickem a mezi tim vzdy chvili pockat.
Jen pro zajimavost ... s prvnim jsem najel 12 tis. zadna zavada a sdruhym 18 tis. a take zadna zavada. V jednom starsim cisle nemeckeho Scooter&Sport byla zminka o 36 tis. bez zavady potom nasledoval prodej. Jiste sem tam se muze neco stat. Ja nenarazil ani na povoleny sroubek. Doufam, ze bude slouzit. V zime to teda trochu fouka na ruce ale jinak ok.