Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Zdravím. Už nějakou dobu scháním marně pěkného Peugeota Satelise 125...... Teď už jsem se začal poohlížet na jiného a padl mi do oka právě Burgman 125.. Nemáte někdo srovnání mezi satelisem a burgmanem....?? Nebo mě rovnou přesvěčte o Burgmanivi... Chci ročník 2008 a výše. Dík.
O tom Piaggiu jsem věděl a také vím že je Satelisů málo. Jsem teď podchytil pár kontaktů co je dováží,tak se to snad povede. Co se týče designu je prostě Satelis top. Ale samo to je věc názoru........................ Dík za vaše názory...........
Haló pánové -scooteři ! Potřeboval bych do karburátoru novou membránu s jehlou a hlavní trysku. (Keihin CVK 24 ) At´hledám ,jak hledám - nalézti nemohu. Máte doma někdo nějakou adresu,nebo víte kde ? Přece to není raketoplán,aby se to nedalo sehnat jako náhradní díl Někdo z vás to už musel řešit. nebo jsem první ?
Teď jsem nalepil na přední kolo reflexní modré proužky a vypadá to dobře Hlavně, že to bude vidět z boku, když mně někdo osvítí. Až ty kola budu mít na Burákovi, tak udělám foto z dálky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fotoalbum | Motorkáři | Bylo: Stadion S11 a S22 (S22 mám pořád doma), Jawa pařez 50, Pionýr 20 (21), Babeta 1, Jawa 250 kývačka, Skútr (BMC) Benzhou B10, Access Motor Max 250, Suzuki LT-A 750 King Quad 4x4, Suzuki Burgman 125. Nyní Piaggio Mp3 500 LT Business.
Dom999 píše:Jednoduchy vyndej ji zmer zavit a podke velikosti ktera je napsana n hlave si ji obednas vlastne asi kdekoliv.
To už jsem všechno udělal,ale kdekoliv to neobjednáš. Pouze autorizované Suzuki,nebo do autor.servícu. Schválně obětuj mě deset minut a jestli něco najdeš. Anejde jen o trysku,ale hlevně jehla a membrána s "šoupětem".