kuloš píše:Nevíte někdo jaká má být vůle ventilů mám stříkačku 07 rok. Dík za odpověď.
Ahoj jak jsi to vyřešil mám podrobný problém rv 2009 a ještě navíc když týden stojím jen to točí a nechce chytnout.miamir píše:Ahoj
Mam takovej problem se skutrem. Kdyz jedu delsi dobu i po rovine konstanti rychlosti tacho 100-110 tak najednou to prestane uplne jet ne ze by to chciplo ale vubec nereaguje na plyn a po chvili se to zase rozjede jako by se nechumelilo normalne zrychluje. do 90 bych rek ze to nedela. Co by to mohlo delat nejaky napady je to karburator.
fuggas11 píše:Ahoj jak jsi to vyřešil mám podrobný problém rv 2009 a ještě navíc když týden stojím jen to točí a nechce chytnout.miamir píše:Ahoj
Mam takovej problem se skutrem. Kdyz jedu delsi dobu i po rovine konstanti rychlosti tacho 100-110 tak najednou to prestane uplne jet ne ze by to chciplo ale vubec nereaguje na plyn a po chvili se to zase rozjede jako by se nechumelilo normalne zrychluje. do 90 bych rek ze to nedela. Co by to mohlo delat nejaky napady je to karburator.
Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
kuloš píše:Zdar kluci. Potřebuji poradit jak zapnu klíč teplota vyletí na max jak nastartuju za chvíli spadne dolů a potom vyletí ručička paliva na max a také spadne dolů a to se děje i za jízdy. Dík za radu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků