crhy píše:Řekl by jsem, že to co jsi koupil je olítaná vrána od moře, do který se nevyplatí vrazit ani desetník. Proto se jí velmi rádi zbavily. Ale to asi nechceš slyšet, takže koukni na variátor, gufero na klice, jestli jsou v pořádku a jaké to má válečky, řemen a spojku, dále vyměň svíčku, seřiď ventily, vyměň brzdovku, vyměň chladící kapalinu, Koukni na karburátor a vyčisti jej a pak snad můžeš v klidu jezdit, tedy pokud už budeš mít ten nový, nebo jiný výfuk.
Ještě si říkám, že by bylo fajn kouknout na olej v tlumičích a vyměnit při tom rovnou gufera a prachovky, to jistě za těch 100000km nikdo nedělal.
No a když si tohle všechno spočítáš, tak ti vyjde, že nový skůtr by vyšel levněji.
Na to zase tolik peněz nemám a nemám rad letadla ale pro někoho určitě zajímavéxPet píše:Ahoj. Zrovna včera po projížďce na kole jsem si říkal, že bych si hrozně přál, kdyby mi bylo zase 19 let.
Samozřejmě, že je motor na to tvé "dojíždění" dostačující, těch průměrných denních cestovních 64 - 67 km/h to dá; o to mít strach nemusíš.
Ještě mě napadá..., zkus i variantu koupit 2 podobné stroje a mezi nimi se dopravovat letadlem.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 10 návštevníků