od Roonin » 11 říj 2020, 20:59
Lidi, já vím, že všechno hrozně komplikuju, prostě takovej jsem. Jak už jsem psal, ve městě, kde nemusím řešit zatáčky, prostě nemám s plynem problém. Dnes jsem jel už asi po sté zatáčky v posázaví a konečně mi došlo, že to celý, co tu s váma řeším, je jednoduchý jak facka. Já si prostě než přidám plyn na vrcholu zatáčky, nevezmu ten heft do ruky pořádně odspoda, takže pak mi prostě nestačí už rotace zápěstí, abych se bez přehmatu dostal na plný plyn. Jezdím teprve necelý dva měsíce, tak se nedivte, že zatáčky v lesích a krajině ještě nemám v ruce a mám plný ruce práce s tím, jak moc jet rychle, kdy přestat brzdit, jak moc klopit, nehledě na ten bordel, co teď v lesích po deštích je na asfaltě, atd... ještě to není přirozený, takže nestačím ještě myslet na to vzít za plyn pořádně odspodu. No a pak musím přehmátnout, to už pak nejde řešit jinak. Když na vrcholu zatáčky chcete začít přidávat plyn s tím, že půjdete postupně až na doraz, tak logicky nemůžete začít někde v půlce zápěstí, to vám pak nevyjde do plnýho plynu. A nebo pojedete celou rovinku s málem vykloubeným zápěstím, uplně nepřirozeně vykrouceným, protože jste si na začátku ten heft nevzali správně.