Buď zdráv a vítej, je dobře, že přibyl někdo nový s tímhle prima skůtrem.
Ptal jsi se na kufr, asi ti úplně moc nepomůžu, já pořídil skůtra jako celek, tedy už včetně kufru a zvedací plotny a jsem tomu docela rád. Vím, že není úplně k sehnání (tedy pokud hledáš originál a ne GIVI nebo Kappu). Dneska už je tma, ale zítra Ti to zajdu všechno aspoň nafotit. Pokud se nepletu, ten můj kufr není origo X Evo, ani nevím, jestli vůbec origo na tenhle typ dělají. Myslím, že ten můj je na Piaggio X8 a to asi i včetně zvedací plotny (podle fotky, kterou jsem našel na netu viz. foto níže). Jinak jsem koukal aspoň na eBay a na německým jsem našel tohle:
http://www.ebay.de/itm/Topcase-mit-Trag ... 4ae21f1f3fNení to úplná láce, ale zase je to originál díl a alespoň podle mne na tom skůtru sedí jako prdel na hrnec.
Řekl bych, že je to ten samej, jako mám já - včetně plotny. Sice tam má vyloučené odesílání do ČR, ale kdybys mu slíbil platbu PayPalem, možná, že by se dal i ukecat. Občas to tak dělám taky.
Jinak co se týče kolegů z Prahy, zkus pohledat na fóru
www.piaggio-club.net nebo se i zaregistuj...
Tam by měli kluci z Prahy snad být. Já se tam rychtuju na letošní šňůru.
Jinak, jestli máš, doplň si profil o scoota a postni foto, ať Ti máme co pochválit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.