od barby.II » 24 led 2018, 19:26
Předpokládám, že máš rozvody už hotové? Jinak výměna je celkem jednoduchá, jen musíš mít přípravek na aretaci bubnu, jinak to nerozebereš. Nebo případně mít rázový utahovák, tím to jde taky. Já osobně jsem si to dělal před dvěma roky a neměl jsem s tím do té doby žádnou zkušenost a krásně se mi to povedlo. Měnil jsem jenom řemen a válečky. Dle návodu výrobce by se měly měnit válečky a řemen každých 12 tisíc km.
-- 24. 1. 2018 19:32 --
Zdravím skútristi. Potřeboval bych poradit se svou X8 125. Vloni mi začala špatně startovat, tak jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a co s tím udělat? První star je bezproblémový, nastartuje hned. Jakmile se ale zahřeje motor, chcípnu ho a pak chci znova nastartovat, nejde to. Startér jako by chrčel, ale neotočí. Až pak třeba na desátý pokus nastartuje a někdy ani to ne. Musím počkat třeba půl hodiny i déle a pak to naskočí. Prostě každý první star je v pohodě a pak už to začne blbnout. Mám ted přes zimu čas, tak bych s tím chtěl něco udělat, abych mohl na jaře zase jezdit. Děkuji za rady.