od barby.II » 14 zář 2016, 20:05
Tak dneska jsem jezdil asi půl hodiny. Přijel jsem z práce, zkusil nastartovat aniž bych baterku nabíjel a ono to normálně naskočilo. Prostě mi to hlava nebere..hihi. Možná je to tím, že bylo dneska vedro jak blázen a v garáži jsem měl přes 30 stupnů. Zítra ráno zkusím nastartovat a jet do práce. Pak dám vědět, jak to dopadlo.
-- 15. 9. 2016 05:43 --
Takže klasika. Včera jsem najezdil cca 20 km a vše klapalo jak mělo. Dneska ráno jsem přišel do garáže a už jsem nenastartoval. Jestli mi to naskočí zase odpoledne, až to zkusím po návratu z práce, tak to si ze mě asi skútřík bude dělat legraci.
-- 15. 9. 2016 17:45 --
Všechno je jinak. Baterka je sice na hraně, ale stále by měla nastartovat. Po práci jsem byl dneska za kamarádem automechanikem, kde jsme zkoušeli nastartovat přes startovací stanici, co má na dílně a nic. Radek se mi v tom pohrabal a zjistil v čem je problém. Ta nová příruba motoru, kterou jsem tam před měsícem měnil, mi pod tou ocelovou sponou praskla a rozpadla se na dva kusy. Proto to nemohlo startovat, přisávalo mi to hodně vzduchu. Ted jsem psal prodejci kvůli reklamaci, tak snad mi to vymění. Narazil jsem holt na nějaký zmetek.