Obrázek skútru Piaggio New Fly
jedná se o model do roku 2013 stříbrné madlo
a model 50ccm - ten má vždy nakopávací páku
125ccm nikoliv ...
-- 23. 12. 2014 14:51 --
BJS píše:Podle mně Fly na fotce má nakopávačku, protože je to padesátka s karburátorem a ne stopětadváca se vstřikováním ...
-- 15. 12. 2014 13:41 --
Jaký máte kdo na Flájku kufr? Já jsem si na doporučení prodejce koupil Kappu 35N, ale vůbec mi nepasuje plotna na nosič - nemůžu protáhnout ty tři šrouby tak, aby to nevadilo otevírání sedla, je to celé moc blízko a navíc se plotna nedá vystředit přesně na střed nosiče. Buď něco dělám blbě anebo je potřeba jiná plotna? Budu volat prodejci, ale zatím zkouším jestli mi někdo neporadí tady. Přinejhorším mu tu Kappu vrátím a vyberu něco jiného.
-- 15. 12. 2014 13:45 --
Jo a ještě jedna věc - v tomto vlákně doporučené velké plexi F.Fabbri Acessori jsem koupil, včera namontoval a vyzkoušel - je parádní a na skútra sedne jak pr.el na hrnec. Ale pozor - je opravdu dost vysoké, při svých 179 cm se musím dost vyšponovat, abych viděl přes horní hranu. Jak bude chvilka času, hodím sem fotky.
Ahoj, můžeš tam buď přizpůsobit ten co máš ale dělá se to hodně špatně a nebo si objednat originální kufr který je včetně montážní sady (kovové plotny) a montáž pak je hračkou
samostatně se mi zdá že plotna objednat nejde ale ... kdyžtak napiš na
tomas@skutry-levne.cz a pokusím se ti zjistit zda lze objednat samostatně
S přátelským pozdravem a přáním příjemného dne Tomáš Blaha
Prodej, servis a tuning skútrů a čtyřkolek http://www.skutry-levne.cz | Bystřická 449 | 783 72 Velký Týnec
Mobil prodejna: +420 774 916 121 | Mobil servis: +420 605 706 121