Chtěl bych se taky podělit o zkušenosti a pocity z tohoto skůtřiska.
Dlouho sem se rozhodoval a nakonec padla volba na nové místo jetého a okruh výběru se zůžil na PCX a Fly (pocitově dobrého Peugeota sem rychle zavrhnul).
Vyhrálo Fly kvůli omezenému prostoru v garáži, každý cm je znát + pár dalších drobností.
Prvně byl trošku problém u neochoty místího distributora, který jej neměl skladem a jediná možnost byla ho rovnou objednat proti záloze. No wai, 90´s u některých stále žijí. Po zkoumání jakou barvu vyhrála Dragon Red akoratá na každé fotce vypadala jinak. Naštěstí sem ho našel, u borců ve Scootlandu. Hned jak sem vešel do prodejny a viděl ho bylo vymalováno. Nádhera, jen se usmíval a vrtěl vejfukem
Ale dost omáčky kolem kupování.
Zatím ho mám nějaký dva měsíce a jelikož není moc času tak má najeto kolem 500km takže garančka až na jaře. První co šlo pryč byl chromovaný plech z prdítka a nakonec prdítko samotný. Místo něj na říznutý koleno výbornej výfuk od mistrů z RPTuningu. Zvuk jak zvon, střílí jak soutěžák a přeslechnout ho nelze.
Posaz dobrý, spotřeba magická, v jednom to jde ale ve dvou me připadne že docela chlemtá (aspoň v porovnání s jízdou solo).
Odpich a maximálka na 125 myslím úměrná, lenoch to není, 100kg pasažér pro něj není problém a i ve dvou si do kopečka neříká o víc plynu a jde hezky za ním (zase, v mezích výkonu).
Co mě trošku mrzí jsou dvě věci. Absence vypínače světel, chcípáku a stojan který sice nakopne i 20kilová baletka, ale v zatáčce je to štrejchání a jiskérky jak za flexou.
Pod sedlo se v poho vejdou dvě Jetky, nářadí, řetěz i lékarna s vercajkem. Gumy težko hodnotit, ale osobně mi moc jistý aspoň ze začátku nepřipadly. Jelikož se budou přelakovávat ráfky na černo tak rovnou přezuju na Dunlopky. V jaře je ještě v plánu Multivar na ještě trošku větší oživení.
Celkově jak pocitově tak prakticky hodnotím jako 8/10 a naprostá spokojenost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.