Asi sme sa nepochopili. Ja som ho kupil frajerke. Je malicka. Helmu tam nenacpeme. Hladame co sa tam vojde alebo kupime kufor dozadu. Ja mam xmax yamahu 250 a pod sedadlo dam 2 plne helmy aj bundy tam este narvem
piaggio-fly-125i-3v-2013_02.jpg
Zdravím všetkých, posielam prvé dojmy z PIAGGIO FLY 125 i.e. 3V
Skúter krásny, predajca ochotný a ústretový. Aj keď vzhľadom na dobu a momentálnu situáciu na SK so 125kami som zľavu nevyboxoval .-)
v piatok si preberám scooter. je mi malý, navyše je tehlovo metalizovano červený. pre chlapa ako stvorený
čo už, jednu jazdu cez BA prežijem, nepoženiem frajerku prvý krát na scooter a hneď krížom cez celú BA. pozerám, že ručička palivomera je nadne. pýtam sa, či mám tankovať. údajne netreba, doliali tam 2 litre, čo po zabehnutí vydrží na 100 km. tak do zabehnutia minimálne 50 musí, domov to mám tak do 20km. pohoda.
letím cez BA. kľučkujem medzi autá, vodiči neveriacky čumia, čo sa to medzi nich prepletá. potom si podo mnou všimnú niečo ako scooter. (mám takmer 2m a vyše 100 kg
) skútrik mal na tacháči 1,5 km, takže GANZ NEU. ide dobre, nič nepuká, nevŕzga, brzdy nedrhnú, nič z toho, čo som čítal na portáloch. aj hore pražskou (kopcová ulica v BA, pre skútre 50 ccm takmer nezdolateľná) fičím vpohode autá predbieham vyše 80kou. začína sa mi páčiť. len tá veľkosť.
doletím domov, chcem prekvapiť frajerku, ťahám ju do garáže, púšťa sa dážď. ideme na pivo. uhral som to. v sobotu ráno repete. pod zámienkou jazdy na mojom skútri nahováram milú na teplejšie oblečenie. babuší sa ako na lyže. vonku je na máj riadna kosa. otvorím garáž, odradosti skoro vyskočila z kože. nečakala, že už je na značkách a doma. učí sa na parkovisku, ide jej to super. beriem svoj, idem pred ňou, vyrážame na hlavné cesty. scooter po pár metroch skapína. ani sme nedošli na pumpu. pozerám na tacháč, najazdil som 17 km. benzínom to nebude, vravím si. pre istotu letím po kanister a dolievam doplna. chytil na prvý krát. odfukunem si. ideme ďalej. stretávame kamoša, idem sa pochváliť novým prírastkom. pozerá na scooter a pýta sa, toto je čo za špinu na boku? pozrieme sa bližšie, plast pod sedadlom prasknutý durch. .-( opäť studený pot. píšem mail aj s fotkou dealerovi, ak by náhodou drahá padla, nech máme dôkaz, že plast bol puknutý. na moje prekvapenie, aj keď v sobotu je obchod zavretý, odpoveď dostávam okamžite. veľmi sa mi ospravedlňuje, plast samozrejme vymení, na nádrž sa pozrie. čidlo? žiarovka? uvidíme.
aj napriek týmto dvom nepríjemnostiam sa z neho teším ja aj priateľka. je nádherný, registrujem úsmevy ľudí z chodníka keď ich míňame. obzerajú sa aj šoféri. krásna sobota za nami .-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.