Kluci děkuji vám všem za podporu, vy, co jste měli tu čest se potkat se zvěří, tak víte o čem to je. Jako ve tmě když vám vylítnou těsně před vás rovnou 2 srny nebo i jiná vysoká zvěř, tak to byste museli být supermani, abyste tuto situaci zvládli a ustáli bez karambolu. I kdybych jel v ten osudný den do práce autem, tak si myslím, že bych to taky neubrzdil, tohle prostě byl jak blesk z čistého nebe. Takže asi tak k nehodám.
Jinak si myslím, že jsem na české poměry zvolil asi netradiční způsob prodeje, že jsem otevřeně přiznal, jaké jsem měl se skútrem nehody. Myslím, že většina lidí by se to snažila všelijak zamaskovat, jen aby prodali co nejlépe bez ohledu na podvedeného zákazníka. Myslím, že skútr nabízím férovým způsobem, každý, kdo trochu čte, tak má možnost o mnou nabízeném skútru vědět naprosto vše.
Co se týče inzerce, inzeruji skútr na různých inzertních serverech, jako Bazoš, Hyperinzerce - z mých zkušeností jedny z nejlepších inzertních serverů, přes ně jsem prodal už spoustu nepotřebných věcí, mimo jiné i mé předchozí skútry apod. Pak inzeruji na Motorkari.cz + další nejznámější inzertní servery. Ještě to v nejbližší době přidám na motoinzerce. No a příp. mohu zkusit i zde na Skutrforu v sekci bazar.
Díky za tip