Ahoj,
taky zreaguji...
Beverly je nádherný,slintal jsem u každýho, kterýho jsem v chorvatsku viděl(a že jich tam je) určitě bych si ho bejt tebou nechal a pořídil si Ačko a časem něco většího nebo MP3, tuším že na Bčko můžeš řídit MP3 300LT, píšou to v inzerátech na TIPMOTO.
Kolik ti to asi žere? Já jezdim od 90ti až 100km/h, někdy když je pěkná silnice tak až 115, a z kopce mezi 115 a 120 blbne omezovač což mě vytáčí.
Samozřejmě že na nádrž(na červenou čárku) dám tak 250km..Nádrž mám asi na 8,5 litru a sucho je až tak odhadem dílek pod červenou čárkou.Odhduji že od plné nádrže po červenou čárku to bude asi 7,5 litru. V Pečkách jsem nádrž vyjel , že jsem tlačil k benzínce:mrgreen:
Pomalejš mě jezdit prostě nebaví, po městě si to užívám a rád i razatně brzdím, předjíždím brzdaře a kolony, kamiony i auta, plazící se 90km/h a užívám si to.Včera jsem jel z Nymburka přes Loučeň, Dobrovice, Ml.Boleslav, Bakov nad Jizerou, krásným údolíčkem kolem Jizery, až k Bělé pod Bezdězem pořád podél kolejí(super zatáčky a hupy a skoro žádný provoz), Doksy(pauza na colu cígo u železniční trati u hotelu u Jezera), Česká Lípa-tam jsem občíhnul nádraží a natočil pár vlaků) Mimoň-Doksy, Vrátenská hora a zase stejnou cestou z Bělé údolíčkem zpět. 230 najeto.Jezdím i delší výlety. Vždycky vyrazim a nevim kam, jen zhruba vím směr. Je to maximální relax a odpočinek od práce a i jiných věcí...
Párkrát jsem jel s bráchou se projet na Seč přes Chvaletice a Hrochův Týnec(on má BMW F850GS) a i když mě odrazoval, ať si koupim skútra, dneska mi říká abych si koupil něco většího ale i tak že to upaluje slušně a rozhodně to nuda není. Druhej kámoš se kterým jsem se konečně po mnoha letech poprvé vrazil projet(Yamaha xjr1300) chválil společnou jízdu na Sázavu a někde jsem mu i ujel
(ale v zatáčce)
Co se týká účelu jízdy, tak za prvé je to kvůli pocitu z jízdy na jednostopém stroji(jezdil jsem dálky na fichtlu
),
za druhé kvůli ježdění za občasnou vedlejší práci po práci a kvůli nižší spotřebě, vetším přehledu kolem sebe .
Co se týče mě, jsem pevně rozhodnut si udělat řidičák sk. A. Zatím jen udělat. Na moto nemám a řkám si buhví co bude, je mi 36 a když ty testy v práci zatím zvládám při přezkušování tak si udělám dárek k narozkám a udělám si noty na moto.
Jinak Scarabeo splácím tátovi a spíš čekám a sleduju, co se teď dělá za zajímavý stroje za docela slušný prachy s velmi nízkou spotřebou.
Koupi velké moto nemám v plánu, nejdřív za 2 roky.Končím
P.S.:neech si Piaggio, to je mé doporučení
P.S.II: štvou mě mušky