Jejda, tady to žije, pomalu více jak ve vlákně PCX
takže postupně.
pro Hondas:Jo, to bylo na mém Facebooku, někdo tam cosi takové povídal, ale nic konkrétního. Ani nevím, jaký prodejce říkal že jsem koupil špatně a ani se mi nepodařilo vydolovat z dotyčného, co by pro mé potřeby lepšího doporučil. Takže ten názor beru jako jedna bába povídala ...
Tu tvou nabídku beru!!
Osobně by mě také zajímalo nějaké přímé srovnání. Odkud jsi? Nemáš v profilu bydliště ... Můžeme udělat nějaký test a pak to zde zveřejníme, určitě by to zajímalo dost lidí
Ano, na výlet v neděli do Napajedel jel MartyD s manželkou. Já ze svého pohledu nedokážu posoudit, to by musel napsat sám Marty. Akorát co mohu za sebe sdělit, tak vedl jsem kolonu rychlostí zhruba 80-90km/h dle tacho, ale podotýkám, že jsme jeli prakticky celý úsek do Napajedel po větru, a to docela silném, takže já jsem ještě s tou mojí plachtou
plyn jen lechtal při této rychlosti a pak když jsem se Martina ptal, jestli stíhali, tak říkal že v pohodě. Ale po větru to není zrovna relevantní srovnání, po větru jede dobře i největší šnek
. Takže jsem pro určitě udělat nějaký test.
pro pasenaNad Kymco People GTi 125 jsem také silně uvažoval, ale jeden prodejce mi to hodně rozmlouval, že jezdí hůře jak Honda SH125... No je fakt že People je dost podobné parametry Beverly, také dost velká váha, tudíž ty rozjezdy jsou pomalejší než u lehké Hondy. Ale s tou spotřebou jsi mě také překvapil, tady Piaggio udělalo někde chybu, že mi to tak žere. jak jsem psal výše, já čekal také spotřebu do 3L a ne 3,5 a možná i více ...
Jen se zeptám, jakým stylem jsi na People 125 jezdil? jakou rychlostí atd., protože to je také docela podstatné pro porovnání.