Azy píše:Jinak kupoval jsem cely set Klapka - immo jednotka. Jak se tedy resetuje ta klapka ?? Pak už teda jen z možnosti co si psal už jen ten vstrik
Ja se v tom ted' uplne neumim orientovat, cekal bych nejakou odpoved' jak dopadlo to co jsem navrhoval ve svem postu. Obecne bych vyzkousel jestli to hazi jiskru, jestli kdyz se nastrika smes do sani se to rozvrci, jestli jede to palivove cerpadlo, atd.
Skrtici klapka je mechanicka vec na ktere je potenciometr - ten je potreba diagnostikou zkalibrovat, ale pri trose snahy ta motorka bude alespon neco delat i bez kalibrace.
Ad dotaz na FiCOM: ne, jinou diagnostiku nemam. Co by se mi hodilo je obsah flash pameti z te jednotky, pripadne jestli nekdo mate pristup k Advanced Scooter Workshopu, mrknul bych se jak pracuji s jednotkou (aktualne mne nic netrapi, Satelis mi jede, nicmene ma par docela zasadnich problemu s ramem/brzdami ktere ted' nemam cas resit, a hlavne ... ma znacky v depozitu na druhem konci republiky
). Nicmene mohl bych se konecne dostat k tomu udelat to vlastni rizeni motoru -
100-125ccm-skutry-f3/dokumentace-motoru-125ccm-peugeot-fdx-piaggio-t16168.html - protoze uz mam udelanou dovozovou STK na Peugeot JetForce kteremu chybi pro zmenu ridici jednotka a tudiz nejede, nicmene zase ale dobre brzdi
.