sinco píše:Přeji pěkný den všem. Chystám se koupit jety satelis, 2008, 26 000 km, dovoz Rakousko, je na českých dokladech za 35 tisíc českých. Má mít nové gripy, válečky, vodítka, řemen. Jak jsem to tady celé pročetl .....
Yaryn píše:Asi takhle. Je ti nad 50 a máš omezený rozpočet? Sorry jako, ale tohle nepochopím. Pokud samozřejmě nebudeš parkovat před panelákem, tak si kup funglovku a basta. Pokud jsem byl moc upřímný, tak se omlouvám, ale taky mi je 50 + a prostě vím, že mi nový značkový skútr vydrží dlouhá léta a nebudu se hrabat v nějakém šrotu....je to na tobě. Pokud ti chybí prašule, tak prostě pár měsíců počkej...
sinco píše:0. 11kW a dle mého pohledu na moto slušný a snad i maximum na "B" a je to fešný skútr. Včera jsem ale našel, už nevím co za typ to byl, skútr který byl dost podobný satelisu. Budu rád když mě někdo pomůže a poradí podobné skútry.
1 dělají to i v Scootland.
2 dovoz= jak píšeš
3. Je to ojetina, takže když se něco přihodí po čase od koupě tak se nedá nic dělat a musí se to opravit. To chápu a počítám
s tím. Ale kupovat už s tím že motoricky je něco v nepořádku a ještě se ani neví čím to je je špatný kup.
4. Ideální kombinace a na ni čekám.
5. Nepochopil jsem.
Rád bych znal odpověď na můj dotaz o chování skútru při jízdě v obci, do 50km/h
sinco píše:Přeji pěkný den všem. Chystám se koupit jety satelis, 2008, 26 000 km, dovoz Rakousko, je na českých dokladech za 35 tisíc českých. Má mít nové gripy, válečky, vodítka, řemen....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků