No je to možný, já našel toto, ale obé je pro mě španělská ves. Tady končí svépomoc, půjdu se poradit s dráteníkem. Díky, pánové, pak dám vědět, jak to dopadlo.
mhi píše:Ad rada vyradit pristrojovku, vidim nekolik problemu. Podle toho co tu pisete tak pristrojovka zrejme pocita v nejakem casovacim obvodu s impedanci smerovych zarovek, tzn. po pripojeni LEDek jestli to chapu dobre se obvod rozpadne a blika to moc rychle. Cele mi to prijde divne, protoze tam je vsechno rizeno procesorem, ale je to mozne.
Dusan14 píše:A preco je to taka prasarna zapojit paralelne k led. Smerovkam odpory?
Podla. Mna najmenej prace.
Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku
Bostav píše:mhi píše:Ad rada vyradit pristrojovku, vidim nekolik problemu. Podle toho co tu pisete tak pristrojovka zrejme pocita v nejakem casovacim obvodu s impedanci smerovych zarovek, tzn. po pripojeni LEDek jestli to chapu dobre se obvod rozpadne a blika to moc rychle. Cele mi to prijde divne, protoze tam je vsechno rizeno procesorem, ale je to mozne.
Rychlé blikání LED je způsobeno mnohem nižším proudovým odběrem LEDek oproti klasické žárovce.
Indikace blikaču na přístrojovce zůstane zachována, nevidím jediný důvod proč by to tak nemělo být. Vždyť může vše zachovat, jen odpojí výstupy na blinkry, takže na přístrojovku půjdou signály z přepínačů blinkrů, od kterých to půjde zároveň na LED přerušovač.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků