od mhi » 01 bře 2019, 11:52
Koupil jsem Satelise J2 125, RV2006. Motorka byla "na dily", ale vypada to, ze ji dam dohromady (zatim jsem objevil 2 problemy s elektronikou motoru). Bohuzel tam chybi cela rada dilu. Moto ma znacky v depozitu a neprevedu-li moto na sebe a neudelam-li STK (=vytazeni znacek z depozitu), dojde k jejimu zaniku.
Dovolil bych si zde troufale pozadat, zda by mi nejaky dobrosrdecny majitel Satelise 06-13 na ucely rychleho STCKcka (idealne v horizontu cca mesice) nezapujcil par dilu ze sve motorky. Odmontuji klidne sam, nafotime, slozim zalohu dle cenikovych cen, udelam STK, vratim zpatky, dostanu zpet zalohu. Konkretne mi nyni jde o madla spolujezdce, predni blatnik a 2 koberecky (jeden nejvetsi a jeden nejmensi). Jsem z Prahy-zapad. Se zapujcenymi dily se nebude jezdit na silnici, pojede to na voziku.
Dily si pak v klidu az bude papirova existence moto zajistena dokoupim sam ruzne po eBayi nebo z bouracek. Na oplatku jako protisluzbu mohu nabidnout neco technickeho (idealne neco s elektronikou, diagnostika, ne ze bych se nechtel poustet do mechaniky, spis nemam se Satelisem jeste dost zkusenosti - motor jsem jeste nepulil, atd.). Velice dekuji.