Jeste dalsi vec. Meril jsem baterii a pri vyplem motoru ma 12.25V pri volnobehu ukazuje napeti na baterii 13,02V a behem jizdy pri zvysovani otacek jde napeti dolu na 12,28V. Znamena to ze skutr nedobiji?
Prosím o radu - kde najdu vypouštěcí šroub na olej? Teď jsem pořídil Satelis 2007 a nedaří se mi najít vypouštění oleje Další věc, že ráno jsem si všimnul že mám pod skůtrem v garáži pár kapek oleje... může valit přes ten vypouštěcí otvor? Nebo spíš prasklá hadička? Večer se na to chystám vletět tak ať vím kam se dívat
1.8. edit: Pripadne nejaka dobra duse co by poslala navod v cestine nebo anglictine na mail? wink01 zav centrum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil KYBLOS dne 12 srp 2015, 10:43, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou.
Cau chlapi, dneska jsem satelise umyl a jel se projet, po chvilce chcipnul. Nasledne naskocil, ale kolisaji otacky a po chvilce chcipne. Nevite cim by to mohlo byt?
chtěl bych se narychlo zeptat, pan co prodáva Peugeot Satelis 125 s ABS, mi říká, že při každém brzdění to bzučí či vydává nějaký zvuk (kompresor ABS), prosím Vás je to u ABS normální nebo neni něco v normálu?
Předem diky
-- 04 srp 2015, 14:36 --
Ahojte,
zeptal bych se, je nějaky technicky rozdíl mezi kalasikou a modelem RS?
Těžko říct kam to vede a kam by to mělo být zapojeno. Tohle je Satelis I že jo. Já mám II, mám to pod sedlem trochu jinak. Asi to bude nějaký konektor k příslušenství? Alarm? Ke dvojce se dá doobjednat dálkové otevírání kufru nevím jestli se to dalo i k jednotce? Každopádně jestli ti to jezdí, asi tam nic nechybí.
Zdravím všechny, tak poté, co jsem dal Satíka do kupy , jsem ho úspěšně rozstřelil o srnce , trofejní kousek prý. A tak mi tu z něj zůstal origo nosič na kufr. Tak kdyby někdo měl zájem......