Ja mám,ale ani mne zatiaľ mi nikto nepomohol,tak všetko skúšam a tak sa pomaly učím,ale kľudne sa pýtaj,čo viem pomôžem.
Necituj poslední příspěvek viz. pravidla o citaci. Kyblos.
dejvu píše:Caute lidi dneska jsem si dovezl satelise domu a asi hloupy dotaz ale jak je pod sedlem ta nadoba na víčku je znazorneny olej , naco to je? Napadl mě přepad od chladiče ael proč je tam olej? Dikes
17:32 edit:
Jinak tu je můj satelis, zatím celkem spokojenost hlavně to pohodlí je dobré.!
Satelis125 píše:Original držák + kufr.
Kdyby měl někdo zajem o original držáky a kufr na Peugeot Satelis,tak vím kdo je prodava,ja jsem od nej taky kupoval jak drzak tak kufr a velka spokojenost. Kdo ma zajem at mi napíse poskytnu mu kontakt. Za tento set chce 4800kc-drzák-kufr s operkou.
atllas71 píše:Ahoj, aj tu je jeden Slovenský Satelis od Žiliny. Tá nádržka je na nalievanie oleja. Ide tam cca 1,3L. Ja dávam Motul Scooter Power 5w40, 100% syntetika. Olejový filter: HILFO HF 185 alebo MANN MH 52/1.
16:19 edit:
Tu je link na manuál satelis compresor, cez zimu som prekladal, teda ja som len zapisoval, prekladal ujo Google , pretože ja neviem po francúzky ani ceknúť , takže bez chýb to asi nebude. Ale možno to niekomu pomôže.
http://ulozto.sk/xvLL9A2G/satelis-rar
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků