V Praze je to ze servisama celkem bida. Tak jsem vcera projel novyho Leada. Najeto 73km. Nastartoval krasne, zvuk kultivovanejsi a dospelejsi nez u staryho. Ovsem neprijemne byly vibrace celeho skutru ve volnobehu a to i po zahrati. Za jizdy prijemne bzunely riditka do dlani, to se mi libilo. To stary teda drnci vic. Predni kotoucovku jsem moc netrapil abych si nekde neustlal, takze muzu rict...brzdi, ale zadny zázrak to neni. To se projevi nejspis az v krizovkach. Podvozek.....vymetl jsem nechtene jeden takovy hup...ty vole Lead odskocil do strany jak trefena koza, desny. Takze podvozkove je horsi nez stary. Jednoznacne. I vidlice se mi zdala jak z padesatky. Stary je rozhodne v tomto ohledu robustnejsi.
Paaanoveeee, co by jste rekli,....mel ho tam, myslim omezovac. Na cca. 85km/h prestane jet a hotovo. Na posrani. Je mnoho useku kde mi stary Lead masti 90-95km/h. To teda novy "omezeny" nezvladne.
Vykon, pricitam to syrovosti motoru, ale rozhodne to nejede lip nez stary a hlavne sila v kopci se nedostavila. To me mrzelo, od toho jsem si nejvic sliboval. Beru to tak, ze stary Lead jel uz od zacatku a s pribyvajicima km se to uz nejak moc nezlepsovalo. Pokud se novy lead nerozjezdi a bude jezdit jako ten co jsem na nem jel, no tak nevyim kam Honda ten vyssi vykon schovala. Asi do katalyzatoru
Jen premyslim, jak tu psal medved, ze stary Lead na Evropsky se plazi do kopce sedesat a novy tam jede max, t.j, 84km/h. Tak me tam muj Lead jede vsude do kopce minimalne 70km/h. Jedinej kopec kde se mu nekdy(ne vzdy) nechce jet ani sedesat je v Praze 8 Davidkova. A to je krpal, takovy na Evropsky zadny neni.
Moje hodnoceni jizdy. Beh motoru a zvuk za jizdy je kulturnejsi. Naopak vibrace na volnobehu des bes, podvozek je horsi (slabsi) nez stary. Posez bez problemu, mista po vsech strankach akorat (mam 1.80 a 115kg).
Vykon, pocitove...stejny jako na starem a vzhledem k omezovaci je stary lepsi. Je to proste vic skutr pro holky. Nepopiram, az bude za 35000,- penez mozna si ho koupim. Medvede pokud ti stary po evropsky jezdi do kopce sedesat, je nekde problem, mozna ucpany filtr nebo nesestelovany ventily.
SimsonEnduro S51(87-00), Jawa350 639(91-92), HyosungPrimaSF50(00-06), JawaDandy125 (02-04)šmejd,Suzuki Bandit GSF1200S(96-06),HondaLead100 (06-09),Honda SH300i City (09-14),BMW K1200RS(02-16 ),Honda Vision 50 (12-),Honda SH125 (13-) BMW C600Sport (14-),