Zdravíčko kluci a klučky!
Tiež som sa registroval len aby som mohol o tomto stroji napísať. Kúpil som ho tento rok v máji s 3500km a k dnešnému dňu máme nejakých 11400, parádny stroj. Každý deň len brnknem do štartéru a idem. Raz asi po týždni státia neviem prečo štartér točil ale odpáliť nechcel, tak ho bolo treba nakopnúť, odvtedy sa to nestalo. Možno sa odparil benzín z karbecu, netuším..
Ináč aká je vaša cestovná rýchlosť? Ja chodím takých tachometrových 80-85, keď idem viac, tak začne veľmi rezonovať a jazda je nepríjemná, som stŕpnutý. Tachometer podľa mňa dosť premeriava, keď chcem aby tie radary v dedine ukazovali rovných 50, tak na tachu musím mať rovných 60 a keď si to prdím krajinou tých 80, GPS ukazuje 68..
Spotreba mi vychádza stabilne okolo 3,0. Záleží aj od toho koľko natankujem, lebo keď dávam úplne do plna tak mi pretečie benzín cez prepadovú hadičku.
Rozbehy sú super, na semafóre len blikne oranžová, dám pol plynu a aj tak sú všetky autá ďaleko za mnou, pokiaľ zrovna nenatrafím na závodníka.. Osobny by som skôr prijal menšiu akceleráciu v prospech maximálky resp. vyššej cestovnej rýchlosti, lebo na plný plyn sa netreba nikdy rozbiehať ale keď idem tých deklarovaných 80 po okreske tak ma všetci obiehajú a furt treba pozerať do späťáku. Konkurenčné 125ky vraj vedia v pohode udržovať 100kmh a predpokladám že toľko nepremeriavajú. Škoda že sa toto nedá upraviť ako na klasických motorkách zmenou ozubených koliečok na reťazi.
Taffey - čím sa dajú tie tlmiče nastaviť? Tiež som na to pozeral lebo mi je to tvrdé ale rukou to nejde a s bežným narádím asi tiež nie.