Našel jsem 4 gumy.. a ted babo raď.. co tam dát.. Myslel jsem že je jedno, kterou značkovou gumu vyberu, že to bude tak na stejno.. dlouhá vydrž a slušná prilnavost v zatáčkách.. Ale asi né že.. Nechám si poradit.. takže víte někdo něco která z gum má jaké vlastnosti.. A jakou značku doporučujete atd..
Rozhodne pocitej ze vsechno vydrzi min, nez ta Maxxisa...a rozhodne bych vymenil i predni, budes-li davat jinou znacku, aby to dohromady fungovalo. Nejlepsi na prilnavost je asi ta michelina
Ja mám PCX a tam Maxxis nejsou v danem rozměru v nabídce ( koukal jsem jen na shopy možna přímo u Maxxis bych něco našel) tak jsem se o ně nezajímal. Mam s nima zkušenosti jen jako MTB plastě a tam patří spíše mezi měkčí směsi které hodně drží, ale kilometráž zase nic moc. Ale ono taky bude zaležet hodně na tom jak kdo jezdí takže to bude dost subjektivní u všech. Pak taky jde o to aby stejně někdo vůbec tu kilometráž využil.
Já mám od novoty na Beverly 125ie ty Pirelli, najeto 13.000km, tedy skoro 2x tolik co jsi najel ty a ještě vzorek je, takže za mě rozhodně Pirelli. Na předchozím Kymco Agility city 125 byly original gumy Kenda a zadni po 9.500 byla téměř sjetá...
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Ja mám Maxxis, mám na nich najeto 10 tis. A není na nich znát nějaké opotřebení. Minimálně ještě 10 tis. vydrží. Takže spokojenost. Jen na mokru to je občas jak na ledu a jednou jsem si i na mokru ustlal.
dalish: V přehledu jsou uvedeny Michelin City Grip - mám je možná v malinko jiném rozměru z výroby. Najeto 12.500 km a vzorek na obou slušný. Zkušenost v chladu (kolem bodu mrazu) i v dešti dobrá - samozřejmě v takových situacích jízda s rozumem Počítám, že do 16-18.000 km by mohla zadní vydržet na minim. zákonný vzorek. A protože je i cena slušná, tak do nich půjdu asi znovu.
tak malá návnada.... po havárce mého Downa jsem dostal informaci že je poskládaný. Díky TK výfuku jsem se dohodl se svým servisákem na polazení výkonu TK variem a byla mi doporučena sportovní spojka. Zatím stále čekám, nicméně výsledek by mohl být zajímavý (na 125ccm ) ... určitě podám raport.
A až bude hotový výsledek zveřejním svého servismena....věřím že reklama neuškodí kor když bude pozitivní