Tak prvně ještě Garetovi (příspěvku si všímám až ted).. povedlo
sdělal jsem celý předek..tedy kromě plastu co je před chladičem. Šlo to řekl bych relativně dobře..jen jsem se prostě bál s tím trošku víc zabrat, abych něco neutento. Zrovna jsem si tam přidělal líp různé drátky včetně zabudovaného alarmu..bylo to tam příšerně upevněné..jde vidět že to tam dával někdo, koho ten stroj nebyl. Přidal jsem si tam ještě teploměr a čidlo jsem svedl dolů těsně nad koncem vrchu plastu chladiče.
A dostávám se k "válečkům" Pulley. Koupil jsem 11g. Nasadil do varce a vyrazil na zkoušku. Hmm, ta se moc nepovedla, nebot jak jsem pozdějc zjistil, nasadil jsem je sice správnou stranou dolů, ale opačně do strany
A to jsem se ujištoval na netu, jak je tam správně dát. Až později koukám do origo krabičky kde je také obrázek nasazení válečků, chvíli bloumám že je něco špatně a pak mi to dochází
Takže jízda s opačně danýma válečkama byla "vysokootáčková" a "nízkorychlostní". Při správném nasazení to bylo zcela o něčem jiném. Nevím jak moc si ještě válečky sednou, nebo už jízda s nima zůstane tak jak zhruba je, ale s Pulley je to velmi živější-tedy těch 11g rovných. Je to vykoupené vyššími otáčkami v nižší rychlosti. Stačí otočit plynem a s obyčejnýma válečkama by jste zůstaly dost pozadu. Otáčky se začínají společně s rychlostí srovnávat někde po 80km/h. A maximálku dostanu také 110km/h jako s obyčejnýma. A dál ani ťuk. Musí tam být nějaký omezovač, protože do 110 to zrychlovalo jak o život a dál ani rána, ani o píď. S obyč válečkama se na vyšší rychlosti oproti jiným skútrům 125 dostanu taky rychle, ale s Pulley je to sakra rozdíl. To samé i do kopce to s Pulley jede nějak o 10km/h víc a k maximálce se dostane téměř ihned, což u obyčejných trvá podstatně déle-velmi líně. Prostě s Pulley je to fakt velmi živé. Ale bude to zřejmě o spotřebě. Např v rychlosti 50km/h se otáčky dostávají někde k cca 6500, což u obyč je to kolem 5000 a možná malinko víc. Takže tyhle 11g se hodí spíše pro někoho do města, kde to půjde sakra poznat, nebo i pro toho, kdo neřeší spotřebu. Osobně mám rád živější jízdu, ale ne vykoupenou vyšší spotřebou..(i když jsem ji s těmahle válečkama neměřil). Takže příště bych já osobně šel do 11,5g nebo možná spíš 12g. Další varianty už jsou zbytečné. Nebo kdyby si někdo z vás koupil 12g a zjistil, že už je to trošku línější, tak by jsme si mohly společně proměnit 3 válečky a nakombinovat na průměr 11,5g
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.