Ahoj, mám Kymco DJ 50 S.
Co se týče vzhledu je to na padesátku boží a za ty peníze snad není nic hezčího, samozřejmě Aprilia, Piaggio a určitě dal vypadá taky hezky, ale jsou taky za jiný peníz.
Dneska jsem byl s kámošem, co má nějakou padesátku Motorro. A mého DJ 50 S mi chválil, jednak je to z těch padesátek takový větší skútr a hlavně hodně stabilní, ze začátku jsem se bál, ale teď už si s tím dovolím hodně, dá se na tom pěkně vyblbnout.
Jednou jsem dokonce spadl a krom minimálně odřených plastů se skútru vůbec nic nestalo a já ani škrábanec, takže bezpečný je hodně i dost vydrží, je to super skútřík, tento týden jsem dal pryč reklamní nálepky a umyl si ho a moc se mi líbí.
Jediné, co mě trápí již asi 4 měsíce jsou problémy hlavně při jízdě do kopce mi to najednou ztratí výkon a nereaguje na plyn, až musím na chvíli stavět. Nicméně, u nás ve městě už jsem viděl 3 kousky, co jezdí od tohoto léta a znám jednoho člověka, co ho má a jezdí mu bez problému, takže todle je spíš chyba u mého kusu.
Popravdě teď má tento skútr asi taky jenom pár lidí a na internetu snad nikdo krom mě téma nevede
, takže ve verzi 125 si asi taky dlouho počkáme, nicméně příští rok ho bude možné řídit i s Béčkem, takže by se to mohlo dost rozšířit.