Caute, toto forum si citam uz cca 2 mesiace, odkedy som si kupil agilitku, a konecne som dosiel na jeho (aktualny) koniec
za necele dva mesiace som s agility city najazdil uz 3000km a vsetko bezi ako ma..akurat mi v poslednej dobe piska zadna brzda pri zastavovani tak to dnes skusim prefuknut kompresorom, mozno je tam nejaka ciastocka prachu. Inak maximalna spokojnost, a vpodstate suhlasim so vsetkym co sa tu vyssie pise..Agilitka je spolahliva, idealna do mestskeho provozu, lahko sa s nou manipuluje...na druhej strane je tvrda, motor funguje rozumne do cca 80km/h potom sa to uz splha pomalsie ale na rovinke mi da vzdy tych 95 tacho, podla GPS to mam 90 rovnych...rozoberala sa tu spotreba, tak ja som mal od nova spotrebu neustale okolo 3,9l co sa mi zdalo dost vela, ale je pravda ze dochadzam do prace cca 35km a cez kopce mimo mesto cize stale plny plyn.. minule som siel so slovenskymi skutristami na taky vyjazd (300km) a spotrebu som mal na rovine pri stalej rychlosti 70-80 asi 2,8 litra.. az som oci vyplestil
odvtedy jazdim aj do prace klido pido do 80 na pol plynu, a spotreba sa drzi okolo 3,3 co uz je celkom fajn na agilitku
toto vlakno mi uz velakrat pomohlo alebo dalo informacie, tak sa chcem kazdemu co tu prispieva podakovat a popriat stastne kilometre
PS: a este k tomu motoru.. neda mi to.. nie je to ziadna slava mimo mesto, zacinam poskulovat po malossi multivare ale to az na buduci rok, ak vobec.
a co sa tyka vyletov s partnerkou, s priatelkou jazime 90+50 kg a agilitka utiahne vpohode aj dvoch pri takom vylete do 100km. aj ked je pravda ze kopce nie su ziadna slava, ale aspon si mozte v tej 50tke popozerat okolie
carpe diem