Kymco Agility City 125

Diskuze o skútrech většího objemu.

Re: Kymco Agility City 125 - diamantová bílá

Příspěvekod cony » 03 čer 2013, 00:47

petr311: do nádrže se vejde ještě o něco víc, když při tankování zhoupneš skůtr na stojanu. Tankuju co se vejde, nejen k té kovové zarážce.
Taky při výměně hlavní žárovky musíte rozebrat plasty na řidítkách? Mě to poprvé docela zaskočilo. Stát se mi to v noci venku, jen tak tu žárovku nevyměním.
cony

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: KYMCO LIKE 125

Příspěvekod Yaryn » 03 čer 2013, 15:21

to sallieri : chci se tě jen zeptat, ty jsi kupoval Agilitku v Dobrovicích ? Jak to tam vyzerá ? Je to taky nějaká garáž nebo moto prodejna, kde si ty skútry můžeš prohlédnout, odzkoušet ?
Motto: co mě nezabije, to mě posílí...
2017 - 2019/SYM JET14
2019/HONDA FORZA 125
Yaryn

250+

Reputace: 42
Skútr / moto: SYM JET14 (prodáno)/Honda Forza 125

Příspěvekod sallieri » 03 čer 2013, 16:52

to Yaryn: jeste nenakoupeno? jj...mam to tam rad, snazi se vzdy vyhovet...a clovek nema pocit, ze nekoho obtezuje...jak se jeste stale obcas stava. Prodejna to neni velka, ale neco tam na prodejne bude (+/- 15 - 20 prevazne mensich skutriku tam vzdy bylo, k tomu nejaka kolka, ale ja tam byl naposledy minuly rok), Agilitka snad taky - lepsi bude se zeptat primo tam. Ale jestli maji neco na zkusebni jizdu, to teda nevim...ja si posedel na sedle primo v prodejne a koupil bez zkusebky...u 125ky to snad ani neni nutny...ja mam jen problem se na vse podobne vejit...bo jsem vysokej...

webovky sice zadnej zazrak, ae pro info to staci, snad mou malickost admin "nesejme" http://www.automotosro.cz/
...a bude hůř

VÁLKA JE MÍR - SVOBODA JE OTROCTVÍ - NEVĚDOMOST JE SÍLA
sallieri

250+

Reputace: 4
Bydliště: Milovice, Ml. Boleslav, kousek od M. Hradiště...a teď už kousek od Macochy
Skútr / moto: Manfred - Honda Monkey replica
Tuning / úpravy: viděl někdo Monkey bez tuningu? :-)))

Příspěvekod tyjo » 03 čer 2013, 17:18

Nechápu co furt YARIN řeší, PCX se ti zase nezdá a chceš koupit "čínu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Důležitější je servis né prodejna, skůtr si můžeš koupit tam, kde ti dal nejlepší cenu a servisovat pak jinde, ale většinou radši servisují skůtry zakoupené u nás :-).

Skůtr v garáži, ch*ije a ch*je :-( Vznesl jsem obavu i se skůtršňurou, bojim bojim a přeji si aby byla a byla veliká !!!!
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík :-)
Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
tyjo

500+

Reputace: 18
Skútr / moto: KYMCO CITY AGILITY 125 - bílá r.v. 2011
Tuning / úpravy: Válec NARAKU 160 ccm, reflexní proužky, kufr, reflexní vesta :-), Kamera MAGICAM SD21 už není v záběhu, ale spíš v záhubě.

Příspěvekod Yaryn » 04 čer 2013, 16:12

to sallieri : zatím nenakoupeno, ale již vybráno ...Honda SH 125, jen mi chybí ještě nějaká ta kačka, ale nejpozději v lednu prašule budou, nechci prostě půjčku ani úvěr, toť vše
to tyjo :Yaryn nic neřeší, Yaryn má vybráno, jen mám příští týden cestu do MB a kolega co jede se mnou chce vidět Agilitku naživo, líbí se mu, že je cenově výhodná, ani já ji neodsuzuji, jen prostě nechci skútr co papá 4l...a propó, Kymco není čína, ale tchajwan :mrgreen:
Motto: co mě nezabije, to mě posílí...
2017 - 2019/SYM JET14
2019/HONDA FORZA 125
Yaryn

250+

Reputace: 42
Skútr / moto: SYM JET14 (prodáno)/Honda Forza 125

Příspěvekod sallieri » 04 čer 2013, 17:45

to Yaryn: tak to gratuluji k finalnimu vyberu...velmi zajimava volba...SH je pecka...sice celkem draha hracka, ale dost dobra...osobne se mi moc libi...

btw. dobra odpoved...Yaryn nic neresi, Yaryn... :mrgreen:
...a bude hůř

sallieri

250+

Bydliště: Milovice, Ml. Boleslav, kousek od M. Hradiště...a teď už kousek od Macochy

Příspěvekod tyjo » 05 čer 2013, 13:40

Máte někdo nějak připevněnou navigaci na citině ?

Nechce se mi dávat 700 za držák s prodlužkou, když nevím jeslti bych to tam nějak dostal, tuhle prodlužku jsem myslel uchytit pod zrcátko a pak to tam nějak naohývat, ale radši bych nějaký lepší alevnější nápad.

http://xm.na.aukro.cz/Shop.php/Show?category=&country=56&buy=0&shop=0&order=bd&price_from=&price_to=&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pay=0&redir_to_search=1&string=cenel+xm-ce-dr-drkm-MC-320&description=1&id=14189785

ještě jsme našel toto

http://xm.na.aukro.cz/vodeodolne-pouzdro-drzak-na-kolo-ctyrkolku-motorku-i3291935400.html

nějak to nabastlit na zrcátko, ale zase aby na tu navigaci bylo aspoň vidět a nepřekáželo to, nepotřebuji to každý den, ale na nějaký delší výlet se navigoška hodí a nechce se mi jí pořád tahat z kapsy a koukat :-)
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík :-)
Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
tyjo

500+

Tuning / úpravy: Válec NARAKU 160 ccm, reflexní proužky, kufr, reflexní vesta :-), Kamera MAGICAM SD21 už není v záběhu, ale spíš v záhubě.

Příspěvekod j3nda » 05 čer 2013, 14:21

ja si primlasknu prisavku na palubku pres tachac a zajistim snurkou proti nahodne ztrate :D
pouzivam na to starou nokii, ta v drzaku drzi jak pribita a da se ovladat i v rukavicich
Obrázek
j3nda

500+

Skútr / moto: Kymco Agility City 125
Tuning / úpravy: Kufr Givi E300N

Příspěvekod tyjo » 05 čer 2013, 15:09

To jsem teď testoval ale mám otočké kolečko u jedné navigace a u hruhé mám přísavku, na kterou by šla i šňůrka na zajištění vyzkouším to a třeba nebude pouzdro ani potřeba dík nakopnutí
tyjo

500+

Příspěvekod Sodovka » 05 čer 2013, 16:10

Ahoj chlapci, tak už 3500 , dělám pokroky.... Loni před zimou mi v servisu vysvětlili, že palivoměr mi neukazuje špatně, ale jen že jde ručička z leva doprava a ne jako v autě... :) Od té doby už jsem v pohodě... Akorát spotřeba kolem 3,6.. Jak tak koukám na ta přidělání kufrů... Taky jsem vrtal, mám velkej Hepco a občas dost plnej a těžkej a pozkušenosti z motorky, kde mi ten samej kufr přidělanej těma kovovýma packama udělal na díře hop na silnici, už packy nikdy. Tenkrát se mi teda přefiknul jeden šroub co jednu držel a ostatní se pak nějak svezli či co... Naštěstí za mnou nikdo nejel... :) Tak ať to letos hezky jezdí ...
Sodovka

10+

Příspěvekod sallieri » 09 čer 2013, 17:43

24638 km...prodáno novému majiteli...snad mu bude sloužit stejně dobře...

tohle fórum jsem zakládal 28.03.2009 a zkušenosti s Agilitkou nelituji...právě naopak...

zamáčknu slzu a jdu vybírat nový povoz...teď asi už něco jen pro radost...pár tipů bych měl...
...a bude hůř

sallieri

250+

Příspěvekod tyjo » 09 čer 2013, 17:44

Tak Sallieri nás opuští, zrovna čtu, že je skůtr prodaný, doufám, že do dobrých rukou, protože je jistě lepší než nějaká olítaná itálie z půjčovny :-)

Takže Sali, gratulace k rychlému prodeji, BWT. cena byla myslím stanovena velmi nízko, proto se velmi dobře prodalo.
tyjo

500+

Příspěvekod sallieri » 09 čer 2013, 18:13

to tyjo: nizko? 4 roky olitanej scoot s 25T KM...to vse zalezi na uhlu pohledu...ja myslim, ze to bylo tak akorat...ale nic jsem nezamlcel...ukazal vse...bo jednat na rovinu je spravne...nemelo by smysl mit v garazi skutr, do ktereho bych jen cpal penize a nic z nej nemel...to si radsi poridim zas neco noveho...na Agilitce v nasledujicim case par investic bude...
udelal jsem to jednoduse - staci mrknout na inzeraty a dat cenu o fous niz...od patku jsem mel 6 zajemcu...tenhle dorazil prvni k nam do divociny...

neboj...prudit tady budu stale...i kdyz uz se treba budu vozit na necem bez variatoru...i kdyz ani tuhle variantu jsem zcela neopustil...ja ted nepotrebuji skutr na velke jezdeni...zenu v nasledujicich letech asi v jedne stope nesvezu...ted to nejde a s deckem pak uz vubec ne, 2 jezevciky taky nenalozim...takze vse o vikendech pada...zbyvaji cesty do prace...a ja se prestehoval o dost bliz...takze to dam i na kole bez problemu...nebo autem...cenove je mi to ted celkem jedno...uz nemam najezd 90 km/den...

ja to ted vidim asi takhle:

bezne jezdeni
http://moto.honda.cz/motocykly/scooter/vision/zakladni-informace.html nebo http://www.sym-motor.cz/stroje/skutry-50-ccm/tonic-50/

pro radost asi neco jako je tady http://www.ikbike.cz/bikes-parts/motorky-bikes/skyteam
nebo tady http://www.youtube.com/watch?v=q2FUq9ydUSY ,prip. tady http://www.youtube.com/watch?v=3VNudQ1mbB4 a tady http://www.youtube.com/watch?v=5O8YatBFJng

takze mam o cem premyslet...navic mam ve vyberu i par motokol...
...a bude hůř

sallieri

250+

Příspěvekod tomy1 » 10 čer 2013, 10:32

Tak včera sa u nás počasie konečne umúdrilo, a tak so sa vybral na asi 90 km dlhý okružný výlet okolo našej viesky. Asi v tretine cesty sa mi stala nemilá ,,nehoda", keď sa mi uvolnilo pravé zrkadlo a celú ďalšiu cestu som v ňom videl akurát to ľavé. Zatiaľ mám nalietaných necelých 300, takže prvá serviska sa blíži. Kufor je už tiež na svojom mieste. Zajtra sa chystám tankovať, tak potom dám vedieť koľko aktuálne papá. Včera som KACku asi dosť poprehánal, tak to asi bude trochu nemilé číslo :roll: .
A čo sa týka salieriho želám skorý nákup nového mazlíka a ďakujem za všetky doterajšie príspevky, ktoré mi pri výbere môjho tátoša ozaj pomohli.
tomy1

10+

Příspěvekod sallieri » 10 čer 2013, 14:47

to tomy1: ja dik...je to radost sem obcas neco napsat...a treba nekomu trosku pomoct v rozhodnuti - at je jakekoli...

tatos...zas jedno slovo, co jsem se tu naucil...at to jezdi...
...a bude hůř

sallieri

250+

PředchozíDalší

Zpět na 100-125ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek