Tak dneska natočeno na tachometru mé Agilitky prvních 1.000km, oslava proběhla jak se patří se zálivkou zhůry
, ale jinak v pohodě
Letos to na jednostopých vozidlech nebudeme mít asi moc jednoduché, takové počasí jak je letos to málokdo pamatuje ...
no nic, to je na jinou diskuzi. Tak zpět k Agilitce.
Po nájezdu 1.000km zatím žádný problém, skútr slouží k plné spokojenosti, akorát ta spotřeba kdyby byla o něco nižší tak bych se nezlobil.
A také kdyby ty kilometry tak rychle nepřibývaly, ale prostě u stroje této kategorie to odsejpá, prostě jak na Agilitku sednete, tak se vám z ní nechce
no co si budem povídat, šak to znáte. Takže zatím maximální spokojenost, už jsem také zvýšil o něco málo rychlost, občas Agilitku trošku protáhnu, no to koukám, jaký má výkon, jede jak ďas
Tak doufám že bude takto spolehlivě sloužit i dál
pro TUNERTak láhev mám už vyřešenou, plastová 1L na ropné látky, nestála mě ani kačku
dneska jsem si natankoval a už ji vozím s sebou, tak budu moct bez obav experimentovat a snad se mi konečně podaří zjistit, kolik benzínu dokážu natlačit do nádrže a kolik z ní vymáčknu
Předpokládám, že už zítra, nebo nejpozději o víkendu budu snad moudřejší, taky záleží na počasí, jestli bude možné jet na skútru.
1.6. edit:Tak dneska jsem konečně zjistil, jak je to s objemem nádrže na mé Agilitce. Po vyjetí nádrže a následně natankování do plna jsem do nádrže dostal zhruba 5,2litru, tedy ne udávaných 6 litrů, jak jsem původně kalkuloval. Nevím čím je způsobena nepřesnost, je pravda, že nádrž asi není možné vyjet úplně do sucha, protože i když skútr už nejel, tak když jsem zkoušel měrkou v nádrži, tak kousek byl od benzínu. Tudíž předpokládám, že nějaká decka tam zůstane. No zkrátka své propočty jsem musel upravit, při stávající spotřebě mohu na své Agilitce najet max. 170km, ale to je fakt na hraně. Tak pro jistotu budu asi tankovat při ujetí 150-160km a mělo by to být OK. Nicméně spotřeba se drží celkem v pohodě i s ohledem na to, že už jsem opět něco zrychlil jízdu a navíc namontoval čelní plexi. Tak a jezdíme vesele dál