pro tomy1: tak tě tady hezky vítáme, zas je nás o jednoho více
Tak ať ti Agilitka slouží k plné spokojenosti
Víceméně se ztotožňuji s tím, co píšeš - také jsem si skútra koupil na dojíždění do práce + další pojížďky. Také jsem spokojen s ukazatelem rychlosti - u mě odchylka do 10% nebo do 5km/h což je skvělé. U předchozího elektro čínana ten šmejd proměřoval až neuvěřitelných 30%!!!!
Odpružení je možná malinko tužší, ale tuším zadní tlumiče by měly jít nastavit, zatím jsem nezkoušel.
Ano, nepřesnost ukazatele paliva jsem tady popisoval zrovna já. Tak mě po najetí nějakých 700km se trošku ukazatel spravil, už trochu ukazuje rozumněji, nicméně zdaleka nedosahuje přesnosti jak např. u mého auta, ale to taky stálo 10x více ... Nicméně doporučuji zjistit, kolik ti Agilitka žere - ideálně založit si účet např. na spotreby.cz apod. a zde zapisovat veškeré tankování a další výdaje, pak jednoduše zjistíš, jakou máš spotřebu a kolik asi najedeš. U mě spotřeba po nájezdu 700km atakuje hranici 3 litrů, což už je příjemnější, a to jsem už i jízdu zrychlil
Ještě takový malý tip: já dělám kontrolu stavu paliva i vizuálně podle nádrže. Postavím si skútr na hlavní stojan pokud možno na rovině, otevřu nádrž a pokud je ještě trošku vidět benzínu, tak v nádrži zbývá asi 1,5-1,8l.
Zadní nosič doporučuji dokoupit, já tam mám o objemu 35L a krásně vleze integrální přílba, rukavice + další drobnosti.
Těch hadiček jsem si také všimnul a zapoměl jsem se na to zeptat v servise, jak jsem byl na garančce. Doufám, že to není pro chmatáky na vycucnutí benzínu z nádrže