Jo dík za odpovědi, jsem rád za vaše názory. Určitě nedělám žádné závěry, jak jsem psal, Agilitka se mi moooc líbí zatím max spokojenost, ale rozhodně je dobré sledovat spotřebu od začátku, alespoň budu vědět, jestli se nějak změní po zajetí Tak si popřejme šťastné kilometry bez nehod a poruch
3.5. edit:
Takže dneska jsem tankoval, stav tachometru 288km, od posledního tankování se mi malinko zvedla spotřeba na 3,4L/100km, takže naštěstí se nenaplnilo mé podezření na výrazné zvýšení spotřeby. Musím uznat, že ten ukazatel stavu paliva mě dost vyděsil, protože mi ukazoval téměř prázdnou nádrž a to jsem měl najeto od posledního tankování jen 120km. Takže teď už mám ověřeno, že když ručička se pohybuje v červeném poli a při vizuální kontrole stavu paliva v nádrži pokud je ještě trošku vidět benzín, tak v nádrži by mělo být asi 1,5-1,8L paliva. Takže zas jedna dobrá zkušenost.
Zároveň jsem zkontroloval tlak v pneumatikách (dělám při každém tankování ), dofoukal a jezdí se vesele dál. Musím se zatím krotit, šetřit každý km, protože garančku mám bohužel až za 14 dní, tak musím vystačit s těmi 200km co zbývá najet