Tak pokud bych neřešil spotřebu, tak bych žádného skútra apod. nepořizoval ale jezdil pohodlně autem. Je fakt, že koupí Agility na spotřebu asi nebylo to pravé ořechové. Je problém, že výrobce KYMCO u těchto strojů neudává žádnou spotřebu, tak jsem se neměl čeho chytit, jen zde na diskuzi a to se zde uváděla spotřeba pod 3 litry. Rozhodně nechci říct, že Agility je špatný stroj, to určitě ne, právě naopak, velmi se mi líbí. Oproti tomu elektro číňanovi, co jsem měl předtím, to je fakt luxusní svezení. Jen co se mi nelíbí je skutečnost, že na benzinku budu asi jezdit častěji než do marketu na pečivo
Na druhou stranu jsem nechtěl jít do o 15.000 dražší PCX, která má mít alespon papírově spotřebu 2,1L. Tak nějak jsem doufal, že pokud bude mít Agilitka zhruba o 1 litr víc, tak se mi pořád vyplatí. Jako pokud bude brát 4 nebo i více, tak to můžu rovnou zabalit a jezdit autem ...
Ty elektroskútry nebo eletrokola také mají svůj význam, ale pokud by to nevyráběli nepoctiví číňani. Takto jde opravdu jen o to načapat zákaznika na fantastické parametry a pak až to koupí přijde vystřízlivění ... ale takto se to děje se vším a všude, stále jde jen o rychlé zbohatnutí, na kvalitu a spokojenost zákazníka se nehledí ...
A jestli někdo považuje sledování spotřeby za nemoc, spíše bych řekl, že nemocný je ten, kdo to vyslovil... Každý nemá peněz na rozhazování a myslím že kor dneska je dost lidí, kteří se snaží ušetřit kde se dá, ale jak jsem psal výše, ne vždy se to podaří ...