Dík za přivítání i přání, snažím se jezdit opatrně, ale to platí pro jakýkoli dopravní prostředek ...
Jak jsem psal, dneska jsem byl tankovat, takže konečně vím, kolik mi můj skútřík bere. Ostatně každý již může sledovat mé hotnoty i v mém podpisu, evidenci si vedu na spotreby.cz. Takže po ujetí cca 164 km mi vyšla průměrná spotřeba 3,14l/100km. No uvidím, jestli se dostanu pod 3L po záběhu, jak už jsem psal, jezdím vyloženě ekonomickým stylem jízdy. Zatím se skútrem spokojenost, velmi pohodlné svezení
29.4. edit:Tak co Agiliťáci, jak proháníte své stroje? Pochlubte se
Používáte někdo tento stroj na každodenní dojíždění do práce nebo k jakým účelům ho využíváte? Tak já osobně jsem si tento skútr koupil pro každodenní dojíždění do práce a musím pochválit, zatím maximální spokojenost, zatím mě nenechal ve štychu. To je pro mě obrovské plus s ohledem na mé předchozí velmi špatné zkušenosti s čínským elektro chrastítkem ...
Mám dotaz na majitele Agility City 125. V katalogu KYMCO, který jsem dostal od svého prodejce, jsem u Agility našel jako volitelné příslušenství velké ochranné plexi XXL. Nikde se mi nepodařilo toto plexi najít v nabídce a ani žádné foto, natož video s ukázkou, jak to vypadá namontované na Agilitce. Chtěl bych poprosit o info, pokud máte někdo, jestli toto plexi někdo máte namontované, jestli byste se mohli podělit o zkušenosti, a ideálně i nějaké foto / video jak to vypadá, příp. kde lze sehnat a za kolik. Příp. nějaké jiné alternativy. Předem dík.