sallieri- no na teba som cakal

ci mi nieco poradis, ties som rozhodnuty pre kymco a to nehovorim o tom ze je aj o 300eur lacnejsi, na maxon teme vsetci riesia max. rychlost mohol by som sa aj vas spytat ako vam to ide staci podla tach. nebudem zo sebou nosit JPS takze uplne mi staci tach. rychlost. Cital som tvoju temu komplet celu a podla toho ako jazdis preto som sa rozhodol aj pre kimco len som chcel pocut aj vas nazor, ties si myslim ze by to nemal byt ziadny problem 22km jedne jazda na denne dochadzanie a to mam skoro lelu cestu rovina akurat jeden kopec asi 1km nie zas nejako velky. Preto som pozeral aj po keeway OUTLOOK 125 lebo cena podobna (az na tych 300e) a je vodou chladeny, ale zas recenie na Kymco hovoria same za seba a na keeway OUTLOOK 125 som ozaj nenasiel nic. Este pockam cca 2tyzdne a idem do toho a zatial to vyzera na Kymco a aj vzhladovo je krajsi. Najskor som zacal pozerat Maxona ale vsetko co som cital hovori pre Kymco a otazka je co bude s Maxonom ked ho auto kelly prestane predavat.
Dakujem este raz kazdemu kto pomohol poradil ci tak alebo onak.
P.S- svieti slnko

takze okolo obeda niekam vybehnem si spravit 100vku
P.S2- uz koncim, len ked na kymco obcas posadim aj maminu(manzelku) na nejaky vylet 100km nebudeme mat problem? Nebude sa prehrievat?
sallieri-citujem"muj kamos jezdi asi 5 let 125 ARN, je to cele jak liska" Nerozumiem