od Yaryn » 15 lis 2012, 00:35
Dnes jsem chtěl okouknout skútra této značky, pro případné zájemce by mohla má zkušenost být zajímavá. Takže, Kymco má v Nymburku prodejní a servisní místo na mladoboleslavské třídě, s názvem PT.MOTO ...po hodině hledání jsem vjel do nějakého bývalého průmyslového objektu, kde jsem pod tímto názvel objevil nějakou garáž, v které bylo všechno možné i nemožné..jen né skútry, a v které jsem narazil na jednoho týpka, který tam pracoval a měl vše na starosti ..po mé otázce," že bych si chtěl prohlédnout Agility City 125" mi bylo řečeno, " že takhle to tedy nefunguje, skútr si musím závazně objednat a zaplatit a pak je můj..."!!! Tedy žádná prohlídka, cože si to vlastně kupuju, nedej bože se na tom svézt....závěrem tedy se tímto s tímto typem, respektive s touto značkou loučím...vážně nehodlám kupovat zajíce v pytli....a už mám i vybráno, bude to buď Honda PCX 125 nebo Piaggio Fly 125..oba skútry se nachází v klasických moto prodejnách, kde je součástí nejen prodej, na vše vám odpoví,poradí a vysvětlí, ale můžete se projet a samozřejmě máte následný servis se vším všudy... ...omlouvám se, jestli to sem nepatří,ale napsat jsem to musel...přeji všem šťastnou jízdu na čemkoli...
Motto: co mě nezabije, to mě posílí...
2017 - 2019/SYM JET14
2019/HONDA FORZA 125